Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

luni, 19 aprilie 2010

Cam degeaba :\


Nu prea stiu ce sa fac. Ma agit prea tare cred cu tot concertul asta. Dar asa vreau eu. Asa privesc eu lucrurile. Consider ca pregatirea pentru un eveniment e in general destul de importanta si poate fi atat de placuta... As vrea sa nu fiu singura care e evident entuziasmata. Ideea e ca cineva imi omoara cheful; printr-un mic dezinteres/oarecare lipsa de chef care oricum trece repede. But it ticks me off. Oameni, ascultati-mi sfatul: stay on-topic. Nu deviati de la subiect, nu va lasati distrasi cu chestii minore si/sau stupide, si observati gradul de plictiseala pe care il produceti. E ataaat de important.

Ok. End of serious post.

Recomandarea zilei:


Vezi mai multe video din Muzica





Edit: OMG this is funny xDD
Makes me actually like the guys~



O traducere ar fi ca spun ca sunt entuziasmati ca vin in Romania, in fine si in restul Europei, si sa-i asteptam si noi la fel de incantati. (o chestie tipic japoneza, poate suna ciudat zisa in romana) But this! Made my day.

v( ̄Д ̄)v

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu